• Jada a împărtășit în articolul său de profil din New York Times că un cadou pentru aniversarea de 50 de ani a fost că ea s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Will Smith.
  • Cei doi locuiau în Calabasas, California, dar acum și-a făcut propriul spațiu în suburbia Los Angeles.
  • Jada și Will s-au căsătorit în 1997 și au doi copii împreună, Jaden, de 25 de ani, și Willow, 22.

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că s-a mutat din casa pe care o împărțea cu soțul ei, Will Smith. De curând, aceasta a spus că ea și soțul ei Will au fost despărțiți de șapte ani.

Jada a împărtășit vestea într-un alt interviu acordat revistei People și a spus: „Încă ne dăm seama. Am făcut o muncă foarte grea împreună. Ne-am iubit profund unul pentru celălalt și o vom face”.

Deși duo-ul împărtășește o „dragoste profundă”, Jada a spus în articolul său de profil din New York Times că un cadou pentru aniversarea de 50 de ani a fost că ea s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Will Smith. Cei doi locuiau în Calabasas, California, dar acum și-a făcut propriul spațiu în suburbia Los Angeles.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Jada și Will s-au căsătorit în 1997 și au doi copii împreună, Jaden, 25 de ani, și Willow, 22. După ce vestea despre despărțirea părinților ei a ajuns la știri, Willow a postat o poveste misterioasă pe Instagram pentru cei 11,2 milioane de urmăritori ai ei.

În 2020, într-un episod din serialul web al familiei ei „Red Table Talk”, actrița a recunoscut că a fost o dată implicată „într-un fel de relație” cu August Alsina.

Smith a notat în cadrul emisiunii că s-a întâmplat după ce el și Pinkett Smith „au decis că ne vom despărți pentru o perioadă de timp”. După ce el a presat-o să ofere detalii mai precise, ea a spus: „A fost o relație. Am suferit foarte mult și am fost foarte ruptă”.

Citește și