• Sinister este printre preferatele publicului în ceea ce privește filmele de groază.
  • The Amityville Horror spune povestea unei familii care experimentează fenomene paranormale în noua lor casă.
  • The Exorcist se află, de asemenea, în topul filmelor de groază.

Tu te-ai gândit ce film vezi de Halloween? Hai să îți arăt ce pelicule poți viziona.

Considerat de mulți ca fiind cel mai înfricoșător film de groază modern din toate timpurile, Sinister a fost și rămâne printre preferatele publicului.

În topul filmelor de groază se numără:

Sinister

Un controversat scriitor de crime adevărate găsește o cutie cu super 8 filme acasă în noua sa casă, dezvăluind că cazul de crimă pe care îl cercetează în prezent ar putea fi opera unui criminal în serie necunoscut a cărui moștenire datează din anii 1960.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

The Amityville Horror

Un cuplu căsătorit se mută în casă împreună cu cei trei copii Billy, Michael și Chelsea. Familia începe să experimenteze evenimente paranormale în casă.

Cannibal Holocaust

Un antropolog din New York, profesorul Harold Monroe, pleacă în jungla din America de Sud pentru a afla ce s-a întâmplat cu echipajul unui film, dispărut cu două luni în urmă în timp ce realiza un documentar despre triburile de canibali din pădurile tropicale. Profesorul Monroe găsește rămășitele echipajului și câteva înregistrări din timpul călătoriei. Întorcându-se in New York, Harold vizionează filmul și este șocat de scenele terifiante pe care acesta le cuprinde.

The Exorcist

Când o tânără este stăpânită de o entitate misterioasă, mama ei caută ajutorul a doi preoți catolici pentru a-și salva viața.

The Descent

O expediție speologică merge îngrozitor de prost, în timp ce exploratorii sunt prinși și urmăriți de o rasă ciudată de prădători.

Citește și