• Restaurantul londonez al bucătarului Salt Bae a fost nevoit să oprească încălzirea pe fondul creșterii facturilor la energie.
  • Proprietarul restaurantului Nusr-Et din Londra spune că profiturile au crescut cu 44% în 2022, în timp ce vânzările au crescut cu aproape două treimi.
  • Restaurantul, deschis în 2021, și-a redus prețurile în ultimii ani și a renunțat la produsele emblematice, cum ar fi friptura acoperită cu aur de 1.450 de lire sterline.

Deși cere aproape 700 de lire sterline pentru cea mai scumpă friptură, restaurantul londonez al bucătarului Salt Bae a fost nevoit să oprească încălzirea pe fondul creșterii facturilor la energie.

Nusr-Et steakhouse, localul de la hotelul Park Tower din Knightsbridge, cunoscut pentru mâncărurile scumpe, cum ar fi friptura wagyu de 680 de lire sterline sau friptura tomahawk de 630 de lire sterline, a declarat că a făcut un efort pentru a reduce costurile, în ciuda faptului că a înregistrat un salt al profiturilor, scrie The Guardian.

Compania, care a fost fondată de Salt Bae a declarat că profitul înainte de impozitare a crescut cu 44%, ajungând la aproape 3,3 milioane de lire sterline în 2022, în timp ce vânzările au crescut cu aproape 66%, ajungând la 13,6 milioane de lire sterline, în conturile depuse săptămâna aceasta la Registrul Comerțului.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Restaurantul, deschis în 2021, și-a redus prețurile în ultimii ani și a renunțat la produsele emblematice, cum ar fi friptura acoperită cu aur de 1.450 de lire sterline, în timpul crizei din Marea Britanie. Singurul element acoperit cu aur care se regăsește acum în meniu este o baklava cu fistic de 50 de lire sterline.

Citește și