• San Francisco a inaugurat o toaletă publică de 200.000$.
  • În urmă cu 2 ani, toaleta publică costa 2 mil.$.
  • Locuitorii au sărbătorit noua toaletă printr-un mini festival.
  • Două companii locale au preluat din majoritatea cheltuielilor.
  • Un bărbat de la festival era îmbrăcat într-o rolă de hârtie igienică.

Dovada că americanii nu ies în stradă doar ca să prostesteze față de politicieni. Și-au făcut festival de fericire că o toaletă publică a costat doar 200.000 de dolari, scrie Business Insider.

De unde atât de multă fericire? Aproape 2 milioane de dolari costa inițial toaleta publică, în urmă cu 2 ani. Dar cu ajutorul a două companii locale, care s-au oferit să plătească lucrările, orașul a avut de plătit 200 de mii de dolari.

Bucuroși de noua „atracție”, locuitorii au sărbătorit prin concerte live, jocuri de carnaval cu tematică de toaletă, limonadă și prăjituri cu ciocolată în formă de excremente. Au participat și 3 politicieni locali. Printre participanți a fost un bărbat îmbrăcat într-o rolă gigantică de hârtie igienică, iar un altul era îmbrăcat în Luigi din Super Mario, în timp ce dansa cu o pompă de WC.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Oamenii chiar au vrut ca toaleta să fie amplasată în piață; un membru al adunării a intenționat să sărbătorească lansarea planurilor de toaletă în acea lună, dar a anulat întâlnirea după ce a fost dezvăluit costul, conform The SF Chronicle.

Oficialii orașului au declarat că au fost împovărați de costurile ridicate de construcție din San Francisco, precum și de necesitatea unor analize de mediu și verificări din partea mai multor comisii.

Citește și