• SUA vor să vândă iahtul lui Kerimov, oligarh rus sancționat.
  • Amadea aduce costuri de întreținere de 600 de mii de dolari pe lună.
  • Khudainatov, un alt oligarh rus, susține că Amadea este a lui.

Iahtul oligarhului rus Suleiman Kerimov provoacă pagube administrației din SUA din cauza costurilor de întreținere. Ambarcațiunea este sub sechestru, dar are un cost uriaș de întreținere. De aceea, justiția pregătește o licitație de vânzare de la minim 300 milioane de dolari.

Care este povestea acestui iaht de lux?

Este vorba de un iaht cu dotări de lux, inclusiv heliport și cinematograf, care a fost confiscat în Fiji și adus în SUA. Autoritățile americane doresc să liciteze iahtul Amadea, evaluat la $300 milioane, capturat de la oligarhul rus Suleiman Kerimov, din cauza costurilor ridicate de întreținere, care se ridică la $600,000 pe lună.

Cine revendică proprietatea iahtului?

Un alt oligarh rus, Eduard Khudainatov, care nu este sancționat de SUA, susține că iahtul îi aparține și își dorește să îl recupereze. Reprezentanții săi legali au declarat că sechestrarea a fost „ilegală” și că sunt dispuși să ramburseze SUA costurile de întreținere ale iahtului Amadea.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL

Care poate fi soluția pentru aceste iahturi luxoase care consumă din bugetul americanilor?

Determinarea proprietarului iahtului Amadea este complicată din cauza structurii de proprietate complexe, care poate include companii fantomă. Aceasta ar putea prelungi procesul de stabilire a pașilor următori pentru iaht, în timp ce acesta continuă să acumuleze costuri semnificative de întreținere, suportate de contribuabili.

Citește și