• Celebrul bucătar Dabiz Muñoz i-a arătat lui Tim Cook cum folosește mobilul iPhone 15.
  • Șeful de la Apple a vizitat și magazinul său din centrul Madridului.
  • Tim Cook a servit o porție din gustoasa supă „cocido madrileño”.

Cum ar fi să fii într-un magazin Apple și să te întâlnești cu nimeni altul decât șeful companiei? Tim Cook i-a surprins pe clienții săi la Madrid, unde, printre altele, a vizitat clubul Real Madrid și a luat masa la un bar din oraș.

Sosirea șefului companiei la magazinul Puerta del Sol a stârnit o adevărată vâlvă printre participanții care au fost acolo, în principal pentru a cumpăra noile telefoane care au ieșit ieri la vânzare. Vizita lui Cook la magazin a surprins clienții, cu atât mai mult dacă țineți cont de faptul că însuși Cook a deschis ieri ușile emblematicului Apple Store de pe Fifth Avenue din New York. În 2018, când Cook a apărut prin surprindere la magazinul lui Sol, nu a făcut-o singur.

What an honor to spend time with the legendary @RealMadrid team and their youth team players. Thank you for the warm welcome to Spain! 🇪🇸⚽️ pic.twitter.com/zwgTLa1eKX

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
— Tim Cook (@tim_cook) September 23, 2023

Vizita la Puerta del Sol a avut loc după ce Cook a vizitat baza de antrenament Real Madrid din Valdebebas, unde a mulțumit clubului, echipei și jucătorilor săi de tineret pentru primirea călduroasă în Ce onoare să petrec timp cu legendara echipă Real Madrid și cu jucătorii ei de tineret! Vă mulțumim pentru primirea călduroasă în Spania!”, a scris managerul companiei pe profilul său. La amiază, Cook s-a întâlnit și cu o altă dintre cele mai celebre figuri din Madrid, bucătarul Dabiz Muñoz. CEO-ul Apple a luat masa cu bucătarul restaurantului DiverXO în legendarul local Lhardy, unde Cook a vizitat școala de film și fotografie EFTI, care anul acesta a introdus iPhone-ul în programa de studiu.

Citește și