• Noul model este una dintre cele mai scumpe mașini de la Toyota.
  • Toyota Century SUV are un interior din materiale de lux și include și un frigider.
  • Modelul costă 170 de mii de dolari și are 406 de cai putere.

Producătorii auto scot pe piață noi modele de lux cu motor hibrid. Toyota lansează cel mai luxos SUV, iar Mercedes, BMW și Aston Martin impresionează cu noi mașini puternice.

Mașina este impozantă și luxoasă, gândită pentru cei care au șofer personal. La interior se găsesc materiale foarte scumpe, monitoare de mari dimensiuni, există și un frigider, dar și un sistem audio foarte performant.

Toyota a lansat unul dintre cele mai scumpe modele din istoria sa, un SUV luxos care costă 170.000 de dolari și care dispune de motorizare hibridă și are peste 5,2 metri lungime. Mașina are 5,2 metri lungime, cântărește 2,5 tone și motorul este V6, 3,5 litri, cu putere totală de 406 CP. Mașina este plug-in hybrid. Modelul Century SUV a fost lansat în Japonia și nu este vreun semn că se va vinde și în Europa.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CUM TRATEZI DEPRESIA

Aston Martin lansează un nou model GT

Un nou model GT vine de la legendarul brand britanic Aston Martin care a lansat DB12, arătat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. DB12 combină eleganța lui DB11 cu prezența impunătoare a DBS, rezultând o mașină cu aspect sportiv care emană rafinament.

BMW a dezvăluit cele mai recente iterații ale sedanului său de lux, Seria 5, precum și sedanului electric, i5. Modelele 2024 prezintă un limbaj de design rafinat, care este mult mai atrăgător la nivel universal. Atât Seria 5, cât și i5 sunt programate să fie disponibile pe piețele globale începând cu luna octombrie a acestui an.

Mercedes-Benz este în fruntea topurilor când vine vorba de automobile de lux. Mercedes Maybach își extinde gama deja luxoasă de mașini cu noul design Night Series, cu accente cromate întunecate și elemente elegante de aur roz. Pachetul este disponibil ca supliment pentru toate modelele Maybach, inclusiv pentru foarte așteptatul SUV EQS.

Citește și: