• Fanii boxului așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre Tyson Fury și Francis Ngannou.
  • Camerunezul va fi un adversar dificil pentru campionul mondial din box.
  • Fury va lupta pentru prima dată de când și-a păstrat titlul în fața lui Derek Chisora.

Fanii boxului așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre Tyson Fury și Francis Ngannou care a fost programată pentru 28 octombrie, în Arabia Saudită, la Riad. John Fury, tatăl lui Tyson, crede că partida din Asia va fi una încinsă, iar camerunezul va fi un adversar dificil pentru campionul mondial din box.

Tyson Fury a vorbit despre viitoarea luptă și a recunoscut că Francis va fi un adversar greu de învins, dar în același timp că nu va deveni „meme-ul” lui.

„Este o luptă pentru categoria mare și orice se poate întâmpla în boxul la categoria mare. Francis este un bărbat foarte puternic, după cum am văzut cât a dat unul dintre cele mai mai murdare knocked-out-uri pe care l-am văzut și sper că nu voi primi aceeași lovitură pentru că nu o să devin meme-ul lui.  Am să îl transform pe Francis într-un meme”, a spus Fury.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Fury va lupta pentru prima dată de când și-a păstrat titlul în fața lui Derek Chisora, în fața a 60.000 de spectatori pe London Stadium, în decembrie 2022. Ieșit la pensie, The Gypsy King a oferit o prestație dominantă, câștigând prin TKO în runda a 10-a. Cu o carieră de aproape 14 ani, Fury rămâne neînvins, după ce a luptat de 34 de ori.

Citește și: