• Turneul Eras Tour al lui Taylor Swift va aduce un impuls economic de peste 225 de milioane de dolari în Singapore.
  • Cheltuielile turiștilor străini la concertele din Singapore vor susține sectoarele de ospitalitate, alimentație și comerț.
  • Se așteaptă ca acest eveniment cultural să sprijine o relansare economică mai sustenabilă în a doua jumătate a anului în Singapore.

Se estimează că turneul „Eras” al lui Taylor Swift va impulsiona economia din Singapore cu peste 225 de milioane de dolari.

După ce va susține șase concerte în Singapore și va încheia etapa asiatică a turneului său mondial, cântăreața în vârstă de 34 de ani va adăuga între 225 și 300 de milioane de dolari la economia orașului-stat.

Spectacolele ei vor aduce beneficii pentru activitățile din domeniul ospitalității, al alimentației și băuturilor, precum și al comerțului din Singapore, potrivit economistului Han Teng Chua de la DBS Bank Ltd., conform unui raport al Bloomberg.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

„Acestea vor fi susținute în principal de cheltuielile mai mari ale turiștilor străini”, a declarat Chua pentru publicație, adăugând că economia orașului-stat va fi afectată de „un număr mare de fani din străinătate care vor participa la concertele din Singapore”.

Economia dependentă de comerț „rămâne fragilă”, a declarat pentru Bloomberg Shivaan Tandon, economist la Capital Economics.

„Dar creșterea ar trebui să se relanseze mai sustenabil din a doua jumătate a anului”, a adăugat el.

Citește și