• În ciuda faptului că multe companii aeriene au renunțat la avioanele cu două etaje, James Asquith le cumpără.
  • După pandemie, el a înființat cea mai nouă companie aeriană din lume, cu sediul la Gatwick.
  • Antreprenorul James Asquith deține recordul de cea mai tânără persoană care a vizitat fiecare țară în parte.

În ciuda faptului că multe companii aeriene au renunțat la avioanele cu două etaje, James Asquith le cumpără, la mâna a doua, la un preț avantajos, scrie Sky News.

Antreprenorul britanic James Asquith are peste un milion de urmăritori pe Instagram și deține recordul de cea mai tânără persoană care a vizitat fiecare țară în parte.

După pandemie, el a înființat cea mai nouă companie aeriană din lume, cu sediul la Gatwick.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

În timp ce o mare parte din industria aeronautică nu mai este îndrăgostită de avioanele A380 cu două etaje, Asquith le cumpără. A380 este cel mai mare avion pentru pasageri din lume și trebuia să reprezinte viitorul zborurilor. Confortabil, cu rază lungă de acțiune și capabil să transporte sute de pasageri în același timp.

Cu toate acestea, nu s-a vândut în numărul de exemplare preconizat, iar producția avionului s-a încheiat în 2021, atunci când multe companii aeriene au renunțat la el în schimbul unor opțiuni mai ieftine și mai ecologice.

Asquith înființează Global Airlines și crede că pasagerii iubesc aeronavele spațioase și pot fi tentați să renunțe la transportatorii consacrați. „Cred că este cel mai fantastic avion comercial făcut vreodată”, a declarat el pentru Sky News. „Dar trebuie să faci ceva cu acel spațiu care să îi facă pe pasageri să vrea să urce la bord”.

Influencerul spune că vrea să readucă „epoca de aur” a zborurilor, cu spațiu în avioane pentru socializare și cu o experiență mai bună la clasa economică și business.

Citește și