• Bill Gates se afla la un club de golf din California când a apărut ştirea divorţului
  • Fostul CEO Microsoft stă în conacul său de la The Vintage Club, în valoare de 12,5 milioane de dolari
  • Gates a fost văzut la clubul de golf alături de fiica sa Jennifer şi partenerul ei

Bill Gates a fost văzut la un club de golf de lux din California, acolo unde deţine şi un conac, în momentul în care a fost făcută publică ştirea divorţului său de Melinda, relatează Business Insider.

Bill şi Melinda Gates, care au împreună trei copii, au anunţat pe 3 mai că divorţează după 27 de ani de mariaj.

Miliardarul în vârstă de 65 de ani s-a „ascuns” în vila lui în valoare de 12,5 milioane de dolari, aflată la clubul de golf The Vintage Club din Indian Wells, California.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Bill se aştepta în mod clar la divorţ, este acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă citată de Page Six.

Fondatorul Microsoft a fost văzut săptămâna aceasta la clubul de golf alături de fiica sa, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani şi partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

„Este locul perfect pentru ca Bill să se ascundă de oricine vrea să îl întrebe despre divorţ sau despre presupusele sale legături cu Epstein”, mai spune sursa citată.

Gates a cumpărat conacul cu şase dormitoare de la The Vintage Club pentru 12,5 milioane de dolari în 1999, potrivit Forbes. Clubul de golf este descris ca fiind „una dintre cele mai prestigioase şi ultraexclusiviste comunităţi private din Statele Unite”.

Clubul, unde te costă 250.000 pentru a intra, are mai mulţi membri celebri, precum oamenii de afaceri Charles Koch, Philip Anschutz şi Dennis Washington. Are două terenuri de golf, un centru spa, mai multe restaurante şi terenuri de tenis.

Anunţurile imobiliare pentru casele din club încep de la 755.000 de dolari pentru o cabană în stil hacienda şi ajung până la 17 milioane de dolari pentru o casă făcută la comandă.

Divorţul cuplului a venit ca o surpriză, însă Melinda Gates a început să colaboreze cu avocaţii încă din 2019, pe vremea când era îngrijorată de relaţiile soţului ei cu Jeffrey Epstein.

În ziua divorţului, o firmă controlată de Bill Gates i-a transferat Melindei acțiuni în valoare de peste 1,8 miliarde de dolari.