• Cerințele sunt simple: trebuie să fii prietenos, deschis, energic, flexibil și, desigur, confortabil purtând un costum de pasăre.
  • Grădina zoologică caută să ocupe cinci posturi de descurajare a pescărușilor.
  • Grădina zoologică acceptă acum cereri.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, iubești animalele și nu te iei prea în serios, o oportunitate la Grădina Zoologică din Blackpool îți poate stârni interesul, scrie CNN.

Sanctuarul de animale din Lancashire, Anglia, caută elemente de descurajare pentru pescăruși pentru a ajuta la „fugărirea” păsărilor care fură mâncare de la vizitatori și animale. Cum, mai exact? Tot ce trebuie să faci este să te îmbraci ca o pasăre uriașă și îi vei alunga.

„Trebuie să facem tot ce putem pentru a ține pescărușii departe de principalele noastre zone de luat masa pentru vizitatori, motiv pentru care căutăm o echipă de oameni care să se alăture echipei noastre de servicii pentru vizitatori sub numele de Seagull Deterrents”, a scris Blackpool Zoo în anunț. Cerințele sunt simple: trebuie să fii prietenos, deschis, energic, flexibil și, desigur, confortabil purtând un costum de pasăre.

Grădina zoologică caută să ocupe cinci posturi de descurajare a pescărușilor. Grădina Zoologică din Blackpool a mers chiar atât de departe încât i-a oferit unul dintre ele lui James Corden, fostul gazdă al emisiunii „The Late Late Show”.

„Am auzit că te întorci la Blighty și ești interesat de poziția noastră de descurajare a pescărușilor? Credem că ai fi un aș în ea dacă vrei să vii și să încerci… din ceea ce am văzut la @latelateshow aseară, costumul s-ar potrivi și ție!”, a spus grădina zoologică într-un tweet obraznic. Grădina zoologică acceptă acum cereri.

Citește și