• Anthony Hopkins i-a adus un omagiu lui Chadwick Boseman într-un videoclip postat pe Instagram
  • Anthony Hopkins a câștigat premiul pentru cel mai bun acot pentru rolul din „The Father”
  • Fanii lui Chadwick Boseman s-au revoltat pe Twitter după ce actorul a pierdut titlul de cel mai bun actor la Premiile Oscar

Sir Anthony Hopkins spune că internauții nu au fost singurii surprinși de premiul pe care l-a primit actorul duminică seară la Gala Oscar, scrie CNN.

Actorul în vârstă de 83 de ani a devenit cel mai în vârstă câștigător la categoria „cel mai bun actor” pentru interpretarea lui din pelicula „The Father”. Hopkins joacă rolul unui bărbat care se confruntă cu demența. Mai multe persoane s-au revoltat pe internet după ce Chadwick Boseman a pierdut în fața lui Anthony Hopkins. Vedeta din „Black Panther” a murit în luna august la 43 de ani după o bătălie nedezvăluită cu cancerul de colon.

„Bună dimineața”, a spus Hopkins într-un videoclip postat pe Instagram. „Mă aflu în patria mea natală, Țara Galilor, și la 83 de ani nu mă așteptam să primesc acest premiu. Chiar nu am făcut-o.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De asemenea, Anthony Hopkins și-a exprimat recunoștința față de Academia Americană de Film și și-a arătat dragostea față de Chadwick Boseman, care a fost nominalizat pentru rolul său din „Ma Rainey’s Black Bottom”.

„Vreau să aduc un omagiu lui Chadwick Boseman, care a fost luat dintre noi mult prea devreme”, a spus Hopkins.
„Chiar nu mă așteptam la asta, așa că mă simt foarte privilegiat și onorat”, a adăugat actorul.

Anthony Hopkins a mai postat un videoclip în care a vizitat mormântul tatălui său Richard Hopkins din Țara Galilor și a recitat poezia „Do not Go Gentle Into That Good Night” de Dylan Thomas. El a a mai câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „Silence of the Lambs” la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei din 1992.