• Pe 28 martie se sărbătorește Ziua Internațională a Femeilor din Muzică.
  • Femeile au fost recunoscute de mult timp pentru capacitatea lor de a depăși barierele.
  • De exemplu, se crede că unele dintre compozițiile surorii lui Mozart, Maria, i-au fost atribuite lui Mozart.

Pe 28 martie se sărbătorește Ziua Internațională a Femeilor din Muzică. Este despre talentele care au reușit să se remarce și să își lase amprenta în peisajul muzical, însă problemele de gen și inegalitățile fac ca drumul lor către succes să fie mult mai greu.

De exemplu, se crede că unele dintre compozițiile surorii lui Mozart, Maria, i-au fost atribuite lui Mozart. Pentru a onora și a recunoaște contribuțiile neprețuite ale femeilor din industria muzicală, se sărbătorește anual Ziua Internațională a Femeilor din Muzică.

Pentru a onora Ziua Internațională a Femeilor din Muzică, cea mai semnificativă abordare este să ne arătăm sprijinul pentru femeile din industria muzicală. Acest lucru implică ascultarea activă a muzicienilor de sex feminin și recunoașterea contribuțiilor semnificative ale acestora de-a lungul istoriei și până în prezent.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

„Aș putea spune că acum, privind în urmă, m-am gândit și mă gândesc la faptul că au fost doar provocări. Provocări care îți pun în față încercări ca să le depășești. În viața mea, m-am întâlnit cu multe situații în care ar fi fost două posibilități. Ești pus în valoare sau pierzi o șansă. Reușesc, prin școala pe care am urmat-o, prin oamenii pe care i-am întâlnit, care m-au ajutat și de la care am avut de învățat, să fiu capabilă să depășesc orice încercare și să trag foloase de pe urma acestor experiențe”, a spus Felicia Filip, soprană și manager la Opera Comică Pentru Copii, la Aleph News.

Citește și