• Bumble BFF va fi o aplicație independentă.
  • Aplicația Bumble BFF asigură oportunitatea utilizatorilor de a relaționa fără a descărca o aplicație de întâlniri.
  • Aceasta are trei moduri: Bumble Date, Bumble BFF și Bumble Bizz.

Bumble este cunoscută în primul rând ca o aplicație de întâlniri, dar prin glisare oferă o altă funcție, cea pentru prieteni ce se numește Bumble BFF, scrie Mashable. Aceasta ce se deschide într-o filă nouă. De asemenea, există și Bumble Bizz pentru conexiuni de afaceri. BFF și Bizz sunt disponibile în aceeași aplicație ca Bumble Date, dar conform unei surse, asta se va schimba.

Construirea unei comunități puternice este cheia unei vieți fericite și sănătoase, indiferent de statutul relației tale romantice. Indiferent dacă vă recuperați după pierderea unui loc de muncă sau despărțire – sau, pe de altă parte, sărbătorind o promovare sau o căsătorie – prietenii tăi sunt cei care te vor încuraja și vă vor încuraja. De aceea, cei de la Bumble, am creat o modalitate prin care utilizatorii să se conecteze nu doar cu potențiali parteneri, ci și cu noi prieteni.

Cum se utilizează Bumble BFF?

Aplicația Bumble are trei moduri: Bumble Date, Bumble BFF și Bumble Bizz. Printr-o simplă descărcare, aplicația oferă acces la toate cele trei. Odată ce înregistrați un cont, veți fi direcționat către un ecran de pornire unde puteți alege unul dintre cele trei moduri. Derulați la dreapta pentru a găsi Bumble BFF și începeți să construiți un profil pentru a intra în legătură cu potențialii prieteni din apropiere.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Faceți o conexiune semnificativă

În timp ce treceți prin Bumble BFF, petreceți timp citind ce au scris alții despre ei înșiși. Așa oferă posibilitatea de a cunoaște dacă ai ceva în comun și vrei să începi o relaționare cu cineva. În mod similar, arătați oamenilor cum sunteți și ce căutați într-o nouă prietenie.

Bumble a testat o versiune independentă a aplicației BFF în Marea Britanie și pe anumite piețe asiatice, a declarat o sursă pentru Mashable. Aplicația independentă este de așteptat să fie lansată în SUA în această vară, semnalând o investiție mai profundă a companiei; BFF reprezintă 15% dintre utilizatorii activi lunari ai aplicației.

Citește și:

Joe Biden l-a numit „dictator” pe președintele chinez Xi Jinping: „China are reale dificultăţi economice”

Ursuleții de pluș dotați cu inteligență artificială ar putea citi copiilor povești personalizate înainte de culcare

VIDEO. Armin van Buuren a lansat videoclipul animat A.I. pentru single-ul „Easy To Love”