• Echipa lui Mark Zuckerberg a prezentat conceptul unei aplicați care s-a numit ințial „Project 92”.
  • Se speculează că numele oficial al aplicației va fi „Threads”.
  • Designul aplicației este similar cu cel al Twitter, motiv pentru care Zuckerberg vrea să ,,fure” locul rivalului său.

După o conferință privată a celor de la Meta, Chris Cox, unul dintre cei mai de încredere angajați ai lui Mark Zuckerberg, a dezvăluit: „răspunsul nostru la Twitter”, scrie The Telegraphy.

Chris Cox a prezentat „Project 92″ care este un prototip de aplicație cu care Meta are planuri mari pe piață, cel mai mare target fiind detronarea Twitterul.

Se așteaptă ca aplicația să fie numită oficial „Threads”, iar capturile de ecran prezentate, sugerează că va avea o interfață bazată pe text, precum rivalul Twitter, cu butoane similare funcțiilor Like și Retweet.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cum promovează Zuckerberg aplicația

Compania lui Zuckerberg a trimis invitații celebrităților și influencerilor pentru a testa aplicația. Meta a negociat cu prezentatoarea Oprah Winfrey și cu liderul Dalai Lama pentru a-și deschide conturi, în speranța că primii utilizatori au o reputație ce va fi folosită în favoarea lui Zuckerberg.

„Știu sigur că au discutat cu o celebritate din Marea Britanie și cu câteva vedete de renume din SUA”, spune Matt Navarra, consultant în social media.

„Lansarea aplicației ar putea avea loc la sfârșitul lunii sau la începutul lunii viitoare, Meta a început să promoveze aplicația de ceva timp”, a adăugat Matt.

Utilizatorii vor putea să transfere informațiile contului de pe Instagram, de asemenea, vor avea posibilitatea de a-și păstra username-ul și de a-și invita prietenii să se alăture.

Citește și: