• Caravana Cabalgata de Reyes însuflețesc Madridul.
  • Melchor, Gaspar și Baltasar au defilat prin orașele Spaniei.
  • Spectacole de stradă și focuri de artificii în cinstea Magilor.
  • Paradele celor trei magi au scos sute de mii de copii pe străzile orașelor Spania.

Caravana Magilor este cel mai iubit eveniment al sărbătorilor de Crăciun. Cei trei Crai de la Răsărit ajung cu cadouri și dulciuri pentru cei mici. Este cel mai dulce moment al Sărbătorilor, pentru că alaiul vine încărcat cu daruri și cu dulciuri.

Cabalgata de Reyes este o tradiție spaniolă îndrăgită, care comemorează călătoria Regilor Magi la Betleem pentru a aduce daruri copilului Iisus. În Madrid, această paradă a crailor include care alegorice, muzică, dansuri și distribuirea de dulciuri, simbolizând bucuria și generozitatea.

În Madrid, au defilat prin centrul orașului alături de 13 carriza, și au împărțit peste 1.500 de kilograme de bomboane. La Barcelona, ​​​​după paradă, Melchor nu a ezitat să afirme că anturajul regal a traversat oceane, râuri și deșerturi zguduite de războaie. A spus că sunt întristați și că îi îndeamnă să facă „posibilul”. și imposibilul.” pentru oprirea lor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Reprezentările celor trei Regi Magi în parade

Fiecare dintre cei trei Regi Magi – Melchor, Gaspar și Baltasar – este reprezentat într-o manieră unică, reflectând originile și simbolismul cultural. De exemplu, Melchor aduce aur și este adesea reprezentat ca un rege bătrân cu barbă albă, Gaspar aduce tămâie și este reprezentat ca un rege matur, iar Baltasar, aducând smirnă, este adesea reprezentat ca un rege african.

Cabalgata de Reyes este mai mult decât o simplă paradă; este un eveniment care unește comunitățile, aducând împreună familii și prieteni. Astăzi este El Dia de Reyes, ziua Regilor, și se mănâncă un fel de colac în familie, numit roscon, în care sunt ascunse niște statuete mici sau o boaba de fasole. Cine nimerește imaginea regelui primește coroana, cel care nimerește fasolea plătește costul acestui desert de Cră

ciun.

Citește și