• Povestea lui Iisus fascinează omenirea de mai bine de 2000 de ani, dar şi pe regizori şi pe actori.
  • De la Robert Powell, Christian Bale, Jim Caviezel sau Diogo Morgado, actorii au încercat să-l aducă pe Mântuitor mai aproape de tine.
  • Să te relaxezi în fața televizorului după prânzul sau cina de Paște ar putea fi o nouă tradiție.

Povestea lui Iisus fascinează omenirea de mai bine de 2000 de ani, dar şi pe regizorii şi pe actorii de la Hollywood, nimic însă nu poate cuprinde întregul adevăr despre destinul celui mai important personaj din lumea creştinismului. De la Robert Powell, Christian Bale, Jim Caviezel sau Diogo Morgado, actorii au încercat să-l aducă pe Mântuitor mai aproape de tine. Să-i dea o voce și un chip, ca mesajul lui să ajungă mai bine la tine.

„De când a putut fi dat la televizor, Iisus din Nazaret, al lui Zeffirelli, categoric. S-au împlinit anul trecut o sută de ani de când s-a născut Zeffirelli. Cred că lumina asta a redat-o cel mai bine Zeffirelli. Mă gândeam și la filmele, documentarele cu Maica Tereza. Eu cred că cel mai important lucru de Paște e să încercăm să facem o faptă bună, măcar una singură, măcar să ne împăcăm cu cineva sau, mai ales că este și Sfânta Irina, Irina înseamnă pace în grecește”, a explicat Irina Margareta Nistor la Aleph News.

Citește și

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"