• Filmul „Napoleon”, cu Joaquin Phoenix în rol principal, apare pe 25 noiembrie.
  • „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” te așteaptă la cinema din 17 noiembrie.
  • Pe 16 noiembrie va fi lansată prima parte din ultimul sezon al serialului „The Crown”.

O nouă lună, o nouă serie de surprize pentru cinefili. Luna noiembrie va fi plină de filme, seriale și documentare mult așteptate.

Ce vezi la cinema

Pe 10 noiembrie se lansează „Jeanne du Barry”, primit la Cannes cu 7 minute de ovații. Filmul ni-l aduce din nou în lumina reflectoarelor pe Johnny Depp, în rolul Regelui Ludovic al 15-lea de această dată. Este o producție de epocă, o dramă filmată, în parte, chiar în palatul Versailles și urmărește povestea lui Jeanne Du Barry, ultima amantă a monarhului.

Rămânem în lumea dramelor biografice, istorice. Pe 25 noiembrie are premiera filmul „Napoleon”, cu Joaquin Phoenix în rolul principal. Se bazează pe viața lui Napoleon Bonaparte, înfățișând ascensiunea la putere a liderului francez, precum și relația sa romantică cu Joséphine. De asemenea, filmul prezintă șase bătălii majore și invadarea Egiptului și Rusiei.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Dacă nu îți plac dramele și ești fan al filmelor SF, „The Hunger Games” te așteaptă în cinematografe din 17 noiembrie. Intitulat Balada Șerpilor și a Păsărilor Cântătoare, filmul este un prequel la trilogia populară. Evenimentele au loc cu 64 de ani mai devreme și îl au în prim plan pe Coriolanus Snow, cel care avea să devină președintele Panemului.

Ce vezi pe platformele de streaming

Fanii serialului„The Crown” se pot bucura de prima parte a ultimului sezon din 16 noiembrie, în care prințesa Diana este în lumina reflectoarelor, în atenție fiind ultimele luni care au precedat accidentul de mașină din Paris, în care Diana și-a pierdut viața.

Reality show-ul „Squid Game: The Challenge” ajunge pe Netflix pe 22 noiembrie. Este bazat pe popularul serial „Squid Game” și va avea un premiu în bani de 4,56 milioane de dolari pentru care se va concura într-o serie de jocuri inspirate de serial, dar fără violență.

Iar documentarul în patru părți „Robbie Williams” va avea premiera pe 8 noiembrie. Seria îți prezintă momente nemaivăzute din cariera de 30 de ani a cântărețului. „Va fi plin de sex, droguri și boli mintale”, spune artistul.

Citește și