• Opera Comică pentru Copii îți prezintă premiera stagiunii: Annie, creat de Antoaneta Cojocaru.
  • Spectacolul Annie are reprezentații pe 22, 23 și 24 septembrie.
  • Pe 23 septembrie, Opera Națională București te invită la ediția XIII-a a Promenadei Operei.

Vacanța instituțiilor de cultură ia sfârșit, iar noile stagiuni vin cu spectacole noi. Spectacolul ANNIE, creat de actrița Antoaneta Cojocaru, este premiera Operei Comice Pentru Copii. Un musical de Broadway, preluat de instituție, cu o distribuție de mici artiști – care fac parte din cadrul programului School of musical.  Spectacolul are reprezentații pe 22, 23 și 24 septembrie. Afli povestea lui Annie, o fetiță orfană, dar curajoasă. Subiectul este destul de puternic și emoțional. E vorba de un orfelinat în care locuiesc niște fete pe care le urăște toată lumea.

Până la deschiderea oficială a stagiunii Operei Naționale București, de la 1 octombrie, Anita Hartig va cânta pe scena instituției într-un spectacol de colecție din repertoriul liric universal, „La Bohème” de Puccini, programat duminică. Dar până atunci, pe 23 septembrie Opera Națională București te invită, începând cu ora 12:00, la cea de-a XIII-a ediție a Promenadei Operei, desfășurată în aer liber pe esplanada Operei Naționale București.

Gala Extraordinară de Operă  va avea loc începând ora 19:00. Ai trei spații special amenajate: zona de food court, zona scenei, și zona de relaxare. Din ariile ce urmează a fi interpretate, te așteaptă „E strano… Sempre libera…” din opera „La Traviata” și „La donna è mobile” din opera „Rigoletto” de G. Verdi, sau „Cavatina Largo al factotum” din opera „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Citește și: