• Luca Dotti lansează o carte despre viața inedită a mamei sale: „Audrey Hepburn in Paris”.
  • Cartea e o poveste despre o mamă implicată în cazuri umanitare și o iubitoare de animale.
  • „Audrey Hepburn in Paris” e viața legendei de la Hollywood și un omagiu unei mame iubitoare.

Fiul lui Audrey Hepburn, Luca Dotti lansează o carte despre viața mamei sale la Paris. Cartea se numește Audrey Hepburn în Paris și include povești despre familia și prietenii actriței, dar și imagini din intimitatea ei în orașul luminilor.

Ce detalii ne prezintă această carte?

Se pare că Audrey a avut o viață destul de interesantă și dinamică. Luca Dotti, fiul lui Audrey dezvăluie amintiri și detalii interesante din viața actriței. Cartea se concentrează asupra relațiilor de familie, prieteniilor pariziene și pasiunilor ei, mai puțin cunoscute de public.

„Audrey Hepburn in Paris” e o poveste autentică și emoționantă despre o mamă dedicată, o iubitoare de animale, și o femeie implicată în cauze umanitare. În carte ai peste 200 de fotografii alb-negru și color, inclusiv imagini rare, citate și anecdote. Cartea e practic o călătorie fascinantă în locurile preferate ale actriței, printr-un Paris plin de farmec și eleganță. Parisul a fost o parte esențială a vieții mamei sale.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„Audrey Hepburn in Paris” oferă o incursiune în viața actriței prin povești personale, amuzante sau emoționante, surprinzând nu doar eleganța sa iconică, ci și pasiunea și vitalitatea pe care le-a împrumutat din timpul petrecut în Paris. Un proiect personal și sensibil. Cartea nu e doar o explorare a istoriei unei legende de la Hollywood, ci și un omagiu adus memoriei unei mame iubitoare și a unei femei care a știut să-și trăiască viața cu grație.

Citește și