• Regina Camilla va fi prima care va purta o coroană reutilizată din secolul al XVIII-lea încoace.
  • Palatul Buckingham a confirmat acum că Camilla va avea coroana refăcută pentru a include diamante din colecția personală a regretatei regine Elisabeta.
  • Ultima consoartă care a făcut același lucru a fost regina Caroline.

Regina Camilla va purta coroana Reginei Maria la încoronarea ei și a Regelui Charles al III-lea, care va avea loc în această primăvară la Westminster Abbey, scrie The Independent.

Cu toate acestea, nici controversatul diamant Koh-i-noor și nici replica acestuia nu vor fi incluse în coroană, regina Camilla alegând să reutilizeze coroana în care a fost montat. Imensul diamant a ocupat un loc de frunte în fața coroanei reginei Maria la încoronarea acesteia în 1911, dar a fost înlocuit cu o replică în 1937, când originalul a fost mutat în coroana reginei-mamă pentru încoronarea ei și a regelui George al VI-lea.

Palatul Buckingham a confirmat acum că Camilla va avea coroana refăcută pentru a include diamante din colecția personală a regretatei regine Elisabeta.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Astfel, ea va fi prima regină care va refolosi o coroană la o încoronare în loc să comande una nouă. Ultima consoartă care a făcut același lucru a fost regina Caroline, consoarta regelui George al II-lea, care a purtat o coroană care a aparținut Mariei de Modena. potrivit palatului, modificări minore și adăugiri vor fi întreprinse de către bijutierul coroanei” pentru a introduce bijuterii care sunt unice pentru această ocazie și reflectă stilul individual al consoartei”.

Coroana va fi repoziționată cu diamantele Cullinan III, IV și V, care făceau parte din colecția personală de bijuterii a regretatei regine și erau adesea purtate de aceasta ca broșe. Alte modificări care vor fi făcute de către bijutierul coroanei includ îndepărtarea a patru dintre cele opt arcuri detașabile ale coroanei pentru a crea o impresie diferită”.

Citește și