• Clienții trebuie să aștepte 43 de ani înainte de a putea revendica râvnitele „Crochete extreme”.
  • Fiecare cutie de Crochete Extreme, care include cinci bucăți, se vinde cu 2.700 JPY (18,20 USD).
  • Râvnitele „Crochete extreme” sunt unul dintre cele patru tipuri de crochete de vită Kobe disponibile la Asahiya.

Te-ai gândit vreodată că îți dorești atât de mult să mănânci un produs, încât ai sta pe o listă de așteptare timp de 43 de ani pentru a putea degusta delicatesa?

Pentru acestă delicatesă te duc în Takasago în Japonia, unde o marcă de crochete de vită este mai lungă decât majoritatea creditelor ipotecare. Clienții trebuie să aștepte 43 de ani pentru a revendica Crochetele extreme.

Povestea crochetelor

Fondată în 1926, Asahiya a vândut produse din carne de vită Kobe timp de zeci de ani,
înainte de a adăuga crochete de vită în anii de după cel de-al Doilea Război Mondial. Dar abia la începutul lui 2000, aceste găluște de cartofi prăjiți și carne de vită au devenit o senzație pe internet, ceea ce a dus la așteptarea ridicol de lungă cu care se confruntă acum cumpărătorii.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Foarte râvnitele „Crochete extreme” sunt unul dintre cele patru tipuri de crochete de vită Kobe disponibile la Asahiya. Fiecare cutie de Crochete Extreme, care include cinci bucăți, se vinde cu 18,20 USD. Magazinul trimite un newsletter clienților în așteptare, care îi actualizează cu privire la cea mai recentă estimare de livrare.

Prețul ieftin al Crochetelor Extreme contrazice calibru ridicat al ingredientelor. Proaspete și fără conservanți, sunt preparate în fiecare zi. Printre ingrediente se numără cartofii de la o fermă din apropiere și carnea de vită Kobe de trei ani, clasată A5.

Prepararea crochetelor este un proces laborios și din moment ce se folosește doar cea mai fină și mai rară carne de vită Kobe, se fac doar aproximativ 200 de bucăți în fiecare zi.

Citește și