• Diploma Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români deschide mâine porțile.
  • Festivalul, care are loc între 7 și 15 octombrie, va avea accesul gratuit. Va fi o expoziție centrală din 16 domenii creative diferite.
  • 130 de proiecte artistice, 131 de artiști, arhitecți și designeri români. Festivalul a primit 505 înscrieri de la artiști emergenți din toată țara.

Diploma Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români deschide mâine porțile. Anul acesta evenimentul are loc la Combinatul Fondului Plastic și este o ediție aniversară specială. Festivalul, care are loc între 7 și 15 octombrie, va avea accesul gratuit. Va fi o expoziție centrală din 16 domenii creative diferite.

„Avem o zi întreagă master class, unde vorbesc unii dintre cei mai buni arhitecți sau graficieni cu studenții sau pasionații în domeniu. Ei trebuie înscrie pe site ca participle, dar e o zi foarte valoroasă.”, a spus Andrei Borțun, CEO The Institute. „Mai găzduim un mic pop-up cinema, unde putem vedea filme pe care le-am prezentat anii trecuți, filme de animație de la mai multe universități vocaționale.”

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
COPIII ROMÂNI, AFECTAȚI DE BOLI PSIHICE
O NOUĂ MISIUNE NASA
FRANȚA ÎȘI RECUPEREAZĂ RECORDUL MONDIAL
CE PROGRAM ARE MUSK
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL

Diploma Show este un exercițiu pe care organizatorii îl fac an de an pentru a prezenta publicului larg tot ce are creativitatea românească și noul val de talente locale de oferit. Ediția de anul acesta își dorește să fie o experiență completă.

Vor fi prezentate 130 de proiecte artistice, 131 de artiști, arhitecți și designeri români. Festivalul a primit 505 înscrieri de la artiști emergenți din toată țara.

Citește și: