• Un pulover iconic purtat de Prințesa Diana va fi scos la licitație de casa Sotheby’s.
  • Puloverul este roșu și are un model cu oi albe, cu excepția uneia care este neagră.
  • Prețul pentru puloverul purtat de Lady Diana este estimat între 50.000$ – 80.000$.

Un pulover purtat de Diana va fi scos la licitație de casa Sotheby’s, iar licitația online se va desfășura în perioada 31 august – 14 septembrie, scrie Vogue.

Care este povestea articolului vestimentar purtat de Lady Diana

În iunie 1981, la patru luni după ce și-a anunțat logodna cu Prințul Charles, Lady Diana a participat la un meci de polo într-un pulover de la Warm and Wonderful.
Era roșu și avea un model de oi albe, cu excepția uneia, care era neagră și poziționată chiar în mijloc, la doar câteva săptămâni după ieșirea la polo a Dianei, designerii au primit o scrisoare de la Palatul Buckingham.
Aceasta explica faptul că puloverul fusese deteriorat. Designerii i-au tricotat prințesei unul nou și pe cel original l-au păstrat în podul lor, unde a zăcut timp de 4 decenii, până când fondatorii l-au găsit anul trecut.

Poate să coste 80.000 de dolari

Prețul este estimat între 50.000 și 80.000 de dolari, dar dacă nu ai această sumă și totuși îți place puloverul, Stai liniștit, Rowing Blazers a produs o linie de pulovere care imită perfect modelul Dianei și costă 250 de dolari. Află că, în ultima vreme, hainele și accesoriile prințesei Diana s-au vândut la licitații cu sume considerabile. Un exemplu fiind Crucea Attallah care a fost cumpărata de Kim Kardashian pentru aproape 200.000 de dolari.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Citește și: