• Maestrul Zubin Mehta, Fazil Say și mulți alții au făcut show la festivalul „George Enescu”.
  • Artiști din mai multe colțuri ale lumii au fost prezenți pe scenă, luni seară.
  • În public și-au făcut apariția și actorii, Victor Rebenciug și Mariana Mihut.

Festivalul de muzică simfonică „George Enescu” continuă. Maestrul Zubin Mehta, Orchestra Română de Tineret, Fazil Say, Camerata Regală și mulți alții au făcut show. Artiști din mai multe colțuri ale lumii au fost prezenți pe scenă luni seară.

„Mă bucur de oraș și de festival. E foarte frumos aici. Iubesc asta. Și iubesc să cânt în această frumoasă încăpere alături de Maestrul Zubin Mehta și alți cântăreți minunați”, a spus Ginevra Tavani, violonistă.

„Cred că publicul este foarte drăguț. Se bucură de show. Le-am văzut fețele cum se uită dintr-o parte într-alta și se bucură de muzică și și sunt foarte fericit. De asemenea, să lucrez alături de Maestrul Mehta este întotdeauna o plăcere pentru mine”,a împărtășit Luca Salsi, bariton.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Oamenii de toate vârstele, inclusiv străini au umplut sălile de spectacole din București, pentru a-și susține artiștii preferați.

„Absolut fabulos! Absolut fabulos! Maestrul este pur și simplu divin. Este trimis pe pământ ca să ne bucure, iar în seara asta a fost absolut superb”, a spus una dintre vizitatoare.

Maestrul Zubin Mehta a cucerit inimile spectatorilor de la Sala Palatului. În public și-au făcut apariția și actorii Victor Rebenciug și Mariana Mihut.

„A fost înălțător pot să spun și nu exagerez când spun treaba asta. Să ai ocazia să-l vezi și să-l auzi pe Zubin Mehta e un lucru deosebit, extraordinar. Și să asculți un Mahler, Simfonia a II-a este un lucru rar, este un lucru foarte rar, se aude rar”, a declarat actorul Victor Rebenciug.

Actrița Mariana Mihut a numit spectacolul drept „cel mai frumos cadou”: „E ca un cadou de Crăciun. Asta am spus-o și la deschidere. E cel mai frumos cadou de sub brad”.

Citește și