• Biblioteca Centrală Universitară Carol I, ai parte de concerte, lansări de carte, expoziții, teatru, ateliere pentru copii, proiecții de film și performance-uri.
  • Programul complet poate fi consultat accesând codul QR din materialele de promovare, iar intrarea la cele 30 de evenimente este liberă.
  • Mireille Rădoi, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare: „Festivalul aduce invitați din arii de interes pentru toate categoriile de vârstă și folosește vizualuri moderne.”

Ediția a XII-a începe astăzi și se desfășoară până pe 24 septembrie. Aici, la Biblioteca Centrală Universitară Carol I, ai parte de concerte, lansări de carte, expoziții, teatru, ateliere pentru copii, proiecții de film și performance-uri. Desigur, te poți să te întâlnești cu scriitori, participi la dezbateri între specialiști și chiar tururi ghidate.

Recomandări

TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SCHIMBAREA DE SEX AJUNGE ÎN ROMÂNIA
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE

Mireille Rădoi, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, a descris ediția de anul acesta ca fiind „o nouă oportunitate de a deschide și menține apetitul pentru lectură și cultură. Conceptul festivalului pornește de la ideea de cadru prietenos, care pune la dispoziție activități variate, aduce invitați din arii de interes pentru toate categoriile de vârstă și folosește vizualuri moderne. Prin astfel de metode reușim, cu fiecare ediție, să împachetăm conținuturi serioase în ambalaje atractive și să le livrăm unei audiențe diversificate, cu potențial de a deveni prieteni de durată ai bibliotecii.”

Programul complet poate fi consultat accesând codul QR din materialele de promovare, iar intrarea la cele 30 de evenimente este liberă.

Citește și: