• „Priscilla” îi aduce pe Cailee Spaeny și Jacob Elrodi în rolurile principale.
  • Filmul urmărește relația dintre Priscilla și Elvis Presley.
  • Priscilla Presley și-a făcut pentru prima dată apariția pe red carpet după moartea fiicei sale.

Filmul „Priscilla” a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Regizat de Sofia Coppola, producția îi aduce pe Cailee Spaeny în rolul Priscillei Presley și pe Jacob Elordi în rolul lui Elvis, într-o dramă biografică despre relația lor, scrie Indie Wire.

Ne-am focusat pe a arăta evoluția ei și de asemenea relația lor într-un mod omenesc. Sper ca personajele să se simtă ca și cum ar avea esența Priscillei și a lui Elvis, iar noi nu făceam un documentar, așa că am avut o oarecare libertate de creație, dar am vrut să respectăm experiența Priscillei și ceea ce a povestit ea în povestea ei”, a povestit Sofia Coppola, regizoarea filmului.

Cred că a fost important să tragem cortina și să vedem cum erau momentele intime dintre ei, pentru că ei sunt ca un fel de regalitate americană, așa că este greu de imaginat cum era viața lor în spatele ușilor închise, așa că asta încercăm să explorăm, aceste momente”, a declarat actrița Cailee Spaeny.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Accentul a fost pus pe o serie grozavă de videoclipuri numită Elvis by the Presleys”, care cuprinde imagini vechi, foarte vechi și în care se vede o latură diferită a lor, pe care cred că mulți oameni nu au mai văzut-o până acum, așa că a fost pus un mare accent pe descoperirea modului în care erau oamenii adevărați în spatele ușilor închise”, a completat actorul Jacob Elrodi.

Priscilla Presley, prima apariție pe covorul roșu după moartea fiicei sale

Amintirea regelui Rock N’ Roll-ului, Elvis Aaron Presley a fost onorată luni, în cadrul premierei de la Veneția. Pe covorul roșu și-au făcut apariția atât actorii din distribuția filmului, cât și Priscilla, care pășește pentru prima dată apariția după moartea fiicei sale, Lisa-Marie Presley.

Citește și