• La Casa Ghica a început prima ediție a festivalului „Tandrețuri și finețuri”.
  • 30% dintre expozanți aduc colecții de bijuterii unicat lucrate manual, cu diamante.
  • Gabriela Secărea prezintă atât produse, cât și cursuri adresate începătorilor.

Vrei să te relaxezi? Azi s-a dat startul primei ediții a festivalului „Tandrețuri și finețuri” la Casa Ghica din București. Ce te așteaptă? De la ciocolată artizanală, băuturi fine, viniluri și muzică, până la articole vestimentare create de designeri și bijuterii de lux.

30% dintre expozanți vor aduce la „Tandrețuri și finețuri” colecții de bijuterii unicat, lucrate manual, cu diamante, perle, cristale și numeroase alte pietre prețioase și semiprețioase.

Galeriile Voicu – școala de bijuterie contemporană din București – în frunte cu Gabriela Secărea, una dintre cele mai mari iubitoare de bijuterii din țară, își vor prezenta atât produsele, cât și cursurile inedite pe care aceștia le susțin atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Noi suntem o școală de bijuterii în cadrul căreia cursanții se pot relaxa la final de săptămână sau la final de zi. Avem diverse tipuri de cursuri, de la cele pentru începători până la cursuri pentru bijutieri experimentați. Ca un lucru nostim, avem cursuri pentru cei care au ieșit dintr-o căsătorie și vor să își înlocuiască verighetele sau inelul de logodnă”, a explicat Gabriela Secărea, bijutier prezent la festival.

Citește și: