• La Muzeul Național al Țăranului Român din București, 50 de meșteșugari și artiști din toată țara și-au expus produsele handmade
  • Se găsesc acolo obiecte din lemn și ceramică, ii, dar și produse tradiționale
  • Este ultimul weekend în care oamenii se pot bucura de târguri de acest fel – de luni, vor fi închise pentru o lună
  • Prețul unui bilet costă între 4 și 8 lei

Carmen, meșteșugar: „Un astfel de șal durează cam o zi. Sunt materiale prietenoase cu pielea. Depinde cum îl întreții, dar poate să ajungă să-l dai moștenire mai departe”

Magdalena, meșteșugar: „Această păpușică ajunge undeva la un timp de 6-7 ore. Este Nică. Mama mea m-a învățat de copil să fac aceste păpuși. Sunt din materiale naturale: bumbac, stofă”

Daniela, client: „Am vrut să iau puțin aer și să văd noutăți”

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Irina, client: „E o zi frumoasă și ne-am dorit să ieșim din casă și să susținem întreprinzătorii români”

Simona Hubincu, organizator & muzeograf la Muzeul Național al Țăranului Român: „Este un târg dedicat meșterilor pentru promovarea meșteșugului și a tradiției. După cum veți observa, toți meșterii poartă mască, au o distanță corespunzătoare între ei. Sper ca în viitor și la târgul pe care îl vom avea de Sfântul Nicolae să-l putem organiza în liniște”

Prețul unui bilet costă între 4 și 8 lei. Târgul se încheie mâine. Tot mâine este practic ultima zi în care se va putea merge la orice fel de târg. De luni sunt interzise pentru o lună de zile.