• Snapchat a lansat un filtru care te trimite în lumea lui Barbie.
  • Filtrul te îmbracă virtual în outfit-uri inspirate de filmul mult așteptat.
  • Filtrul a ajuns viral în rândul utilizatorilor de pe internet, care s-au distrat pe cinste, încercându-l.

De când s-a aflat că va apărea un film Barbie, brand-urile de modă s-au colorat în roz și a fost deschis chiar și un restaurant tematic.
Acum, isteria „Barbie” a ajuns și pe Snapchat. Aplicația a lansat un filtru care te îmbracă virtual în outfit-uri inspirate de filmul mult așteptat, care ajunge în cinematografe pe 21 iulie, scrie Variety.

Utilizatorii pot accesa garderoba virtuală a lui Barbie din Caruselul de lentile al aplicației sau scanând Snapcode (stânga) cu ajutorul camerei Snapchat. Odată cu debutul noii lentilă AR Barbie Wardrobe, cei care folosesc Snapchatters se pot vedea purtând diferite ținute și accesorii inspirate de costumele din viitorul film. Poți partaja fotografiile sau videoclipurile rezultate într-un mesaj Snap sau într-o Poveste Snapchat (sau le poți salva în rola camerei pentru a le partaja prin SMS sau pe alte platforme sociale).

Warner Bros. Discovery folosește aplicația Snapchat pentru a permite fanilor să transforme o colecție de monumente celebre din întreaga lume în culorile caracteristice păpușii Barbie. Primele „monumente Barbie” ale aplicației vor fi lansate în Statele Unite pe 30 iunie la Statuia Libertății din New York (vezi videoclipul de mai jos), Teatrul Chinezesc TCL din Los Angeles și Clădirea Capitoliului din Washington, D.C. La aceste locații, utilizatorii Snapchat vor putea scana siturile iconice cu lentilele Barbie și le vor vedea transformate într-o versiune strălucitoare, în nuanțe de roz și pastel.

Recomandări

S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
CHINA RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR NATO
BIDEN FACE GAFĂ DUPĂ GAFĂ
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
AUSTRALIENI ACUZAȚI DE SPIONAJ
AU BĂGAT BANII LA SALTEA

Citește și: