• Steve Harwell, solistul trupei Smash Mouth, a murit la vârsta de 56 de ani.
  • Managerul trupei a declarat că Steve Harwell se afla în stadiul final al unei insuficiențe hepatice.
  • Steve Harwell s-a retras din trupa Smash Mouth în 2021 din cauza unor probleme de sănătate.

Steve Harwell, solistul trupei americane Smash Mouth, a murit la vârsta de 56 de ani, managerul trupei a declarat că artistul se afla în stadiul final al unei insuficiențe hepatice și că primea îngrijiri de sfârșit de viață la domiciliul său, scrie BBC.

Într-o declarație, Robert Hayes a spus că Steve Harwell a murit „înconjurat de familie și prieteni”. Smash Mouth a avut o serie de hituri în anii 1990 și 2000 cu „All Star”, „Walkin’ on the Sun” și „I’m a Believer”.

Steve Harwell a avut probleme cu alcoolul

Artistul, care s-a luptat cu alcoolismul, a fost diagnosticat cu o afecțiune cardiacă, cardiomiopatie, în 2013 și, ulterior, cu o afecțiune neurologică care i-a afectat memoria și vorbirea. Însă decizia finală de a părăsi Smash Mouth a venit după ce a apărut în stare de ebrietate la un spectacol în nordul statului New York, unde a fost filmat în timp ce își tâlcuia cuvintele și țipa la public.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM

Robert Hayes, vechiul manager al trupei Smash Mouth, a confirmat presei americane că pe 3 septembrie solistul nu mai avea mult de trăit și că era îngrijit de logodnica.

Anunțându-și retragerea din trupă în 2021, Steve Harwell a spus: „Am încercat atât de mult să trec cu putere peste problemele mele de sănătate fizică și mentală și să cânt în fața voastră pentru ultima oară, dar pur și simplu nu am fost în stare”.

Citește și: