• Parohia Romano-Catolică din Sinaia, prin Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, va organiza un Concert de muzică sacră, intitulat sugestiv: „Cânt pentru tine Maică Preacurată”.
  • Evenimentul va avea loc la Biserica Catolică din Sinaia, Aleea Poștei 5, în data de 31 Mai 2024, ora 18:30.
  • Evenimentul va fi o rugă adresată Maicii Domnului pentru pace în lume.

Parohia Romano-Catolică din Sinaia, prin Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, va organiza un Concert de muzică sacră, intitulat sugestiv: „Cânt pentru tine Maică Preacurată”. Evenimentul va avea loc la Biserica Catolică din Sinaia, Aleea Poștei 5, în data de 31 Mai 2024, ora 18:30.

Concertul este o continuare a frumosului mănunchi de manifestări cultural-religioase din cadrul proiectului pastoral al Parohiei Catolice din Sinaia: „45 de minute pentru sufletul tău”. Evenimentul va fi o rugă adresată Maicii Domnului pentru pace în lume.

Din ce în ce mai mult, asistăm neputincioși la conflicte care au loc în multe locuri de pe mapamond, iar manifestările culturale religioase din Biserica Catolică din Sinaia, reprezintă dorința și rugăciunea sinceră de a contribui la pacea lumii și de a sta împreună în numele respectului reciproc.

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CINE OCUPĂ FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?

Artiștii invitați, vor încânta publicul din Sinaia cu un program muzical dedicat Maicii Domnului. Grupul artiștilor este constituit din profesioniști: Elena Dincă-Velica – soprană, Cristian Balaș – vioară, Bogdana Grecova – pian, Salomeea Bodea – flaut.

Evenimentul este sprijinit de Parohia Romano-Catolică din Sinaia, prin Oficiul pentru Bunuri Culturale Ecleziastice și Patrimoniu al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București precum și de sponsori generoși care contribuie la dezvoltarea culturală și spirituală a urbiei Sinaia.

Citește și