• Ducele de Sussex povestește în memoriile sale că a folosit droguri când avea 17 ani.
  • Regele Charles al III-lea l-ar fi dus la o clinică de dezintoxicare.
  • Povestea vine pe lângă dezvăluirile explozive, potrivit cărora prințul William „și-a trântit fratele la pământ” în timpul unei dispute.

Deși memoriile prințului Harry vor fi lansate marți, 10 ianuarie, multe detalii despre conținutul lor au fost deja dezvăluite în presa britanică.

Cea mai recentă? Ducele de Sussex povestește în cartea sa Spare” (Rezervă)” că a consumat „desigur” cocaină la un moment dat, explicând însă că nu i s-a părut amuzant”, după cum a dezvăluit joi, 5 ianuarie, presa britanică.

Un weekend de vânătoare

Soțul lui Meghan Markle a vorbit despre condițiile în care a folosit pentru prima dată drogul. La cineva acasă, în timpul unui weekend de vânătoare, mi s-a oferit o linie și apoi am luat din nou„, a spus prințul, îm cadrul unui interviu.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Înainte de a adăuga: Nu a fost prea distractiv, nu m-a făcut deosebit de fericită, (…) dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era principalul meu obiectiv, să mă simt, să fiu diferit” .

O experiență pe care a trăit-o când era încă adolescent. Eram un tânăr de 17 ani care voia să încerce orice ar fi deranjat ordinea stabilită” , continuă el. Cel puțin așa încercam să mă conving”. , scrie el în carte.

Regele Charles al III-lea l-ar fi dus la o clinică de dezintoxicare pentru a se întâlni cu foști dependenți de droguri, după ce a descoperit că acesta fuma marijuana și consuma alcool la vârsta minoră.

Povestea vine pe lângă dezvăluirile explozive din carte, potrivit cărora prințul William și-a trântit fratele la pământ” în timpul unei dispute. Surse apropiate familiei regale au declarat că nu va exista niciodată o cale de întoarcere pentru Harry”.