• Camera de Comerț din Hollywood a confirmat pentru LA Times că rapperul va primi această onoare postumă.
  • Shakur, a cărui stea va fi cea de-a 2.758-a de pe Walk of Fame, a fost un rapper născut la New York care a influențat puternic hip-hop-ul.
  • În 2004, single-ul său postum Ghetto Gospel, care conține un sample din Indian Sunset a lui Elton John, a ajuns pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie.

Tupac Shakur va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame, la 26 de ani de la moartea sa, scrie BBC. Starul hip-hop va fi omagiat în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe prestigiosul pasaj din Los Angeles pe 7 iunie.

Camera de Comerț din Hollywood a confirmat pentru LA Times că rapperul va primi această onoare postumă. Shakur, a cărui stea va fi cea de-a 2.758-a de pe Walk of Fame, a fost un rapper născut la New York care a influențat puternic hip-hop-ul, în special scena rap de pe Coasta de Vest.

Sekyiwa Set” Shakur, sora lui Tupac, va primi steaua în numele acestuia în timpul ceremoniei oficiale de deschidere. Prezentatorul de radio din Los Angeles, Big Boy, va conduce ceremonia, în timp ce regizorul Allen Hughes și scriitorul Jamal Joseph vor fi invitații.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Shakur, al cărui nume de scenă a fost stilizat ca 2Pac, și-a lansat albumul de debut în 1991 și s-a bucurat de succes în topuri cu hituri precum California Love, All Eyez on Me, Changes și I Ain’t Mad at Cha. A murit la 13 septembrie 1996, la vârsta de 25 de ani, după ce a fost împușcat de patru ori în Las Vegas.

În 2004, single-ul său postum Ghetto Gospel, care conține un sample din Indian Sunset a lui Elton John, a ajuns pe primul loc în topul single-urilor din Marea Britanie.

Citește și: