• În timpul unui zbor, un pilot a găsit în cabina avionului o cobră, fiind nevoit să aterizeze de urgență.
  • Curajul pilotului, care conducea un avion de mici dimensiuni, a fost aplaudat de autoritățile sud-africane.
  • „La început, am crezut că era sticla mea de apă care curgea”, a spus Erasmus.

Autoritățile sud-africane aplaudă curajul unui pilot care a aterizat în siguranță un avion după ce a simțit o cobră veninoasă ascunsă care i s-a strecurat pe corp în timpul zborului. Pilotul, Rudolf Erasmus, a declarat că pilota un avion de mici dimensiuni, cu patru colegi la bord, când a simțit o „senzație de frig … sub cămașă, în zona șoldurilor”, scrie CNN.

„La început, am crezut că era sticla mea de apă care curgea”, a spus Erasmus. „Când m-am întors apoi spre stânga și am privit în jos, am văzut capul șarpelui retrăgându-se înapoi sub scaunul meu”. „Am avut un moment de tăcere, am fost uluit”, a spus el. „A fost ca și cum creierul meu nu a reușit să proceseze ce se întâmplă, ca să fiu sincer. A fost un moment de neîncredere.”

Recomandări

UE COOPEREAZĂ CU MOLDOVA
FLACĂRA OLIMPICĂ AJUNGE LA CANNES
CÂȚI BANI FACI DIN YOUTUBE
PIAȚA AUTO CREȘTE ÎN ROMÂNIA
CUM VA FI VREMEA
MERKEL ÎȘI PUBLICĂ MEMORIILE

Oamenii se uită în interiorul avionului de pe Aeroportul Welkom, din Welkom, Africa de Sud, unde pilotul Rudolf Erasmus a descoperit un șarpe veninos sub scaunul său în timpul zborului.

Pilotul a anunțat pasagerii, a informat controlorii de trafic aerian că a avut „o problemă” și a aterizat avionul în apropiere. Toate cele cinci persoane aflate la bord au ieșit nevătămate, iar șarpele a fost găsit sub scaunul pilotului „într-un pachet drăguț”, a spus Erasmus.

Șarpele era Cape Cobra de mari dimensiuni, potrivit Autorității Aviației Civile din Africa de Sud, care l-au felicitat pe Erasmus „pentru că a dat dovadă de un curaj ireproșabil după ce a aterizat avionul său fără incidente, deși sub o presiune extremă”.