• Weekendul acesta, Timișoara ți-a pregătit peste 100 de evenimente culturale, educaționale și sportive.
  • Centrul de Proiecte oferă publicului în acest weekend nu mai puțin de 19 concerte.
  • Studenții din Timișoara au organizat o întâlnire împotriva consumului de droguri.

După deschiderea marii expoziții Constantin Brâncuși, Timișoara continuă să te surprindă. Astăzi și pe parcursul weekendului capitala europeana a culturii ți-a pregătit un număr impresionant de evenimente.

Cele patru universități de stat din Timișoara reunite în Alianța Timișoara Universitară iau atitudine împotriva teribilului fenomen al consumului de droguri care face ravagii în rândul tinerilor, precum și împotriva traficului de persoane.

Vineri, a avut loc o întâlnire la care au participat conducătorii instituțiilor implicate în organizarea evenimentului. Iar ziua s-a încheiat cu concertul Alinei Eremia din în Piața Unirii.

Recomandări

UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE
CE PRIMEȘTE UCRAINA DE LA LIDERII LUMII?
CE PROVOCARI ÎL AȘTEAPTĂ PE RUTTE LA NATO?
UNA SPUNE COMISIA EUROPEANĂ, ALTA FACE GUVERNUL
ZID LA GRANIȚA CU SUDUL

Timp de trei zile, va puteti bucura de peste 100 de evenimente culturale, educative si sportive, în peste 50 de locuri. Portalul Orașului Paralel va putea fi vizitat de la ora 18:00 la ora 1:00, de vineri până duminică. Centrul de Proiecte ofera publicului in acest weekend nu mai putin de 19 concerte, cu acces gratuit, în locuri partenere situate pe malurile Begai precum Anturaj, Manufactura si D’Arc pe Mal.

Citește și