• Platforma X al lui Elon Musk ar putea introduce 3 niveluri diferite de servicii premium pentru utilizatori, relatează Bloomberg.
  • Fiecare nivel ales de către utilizator va fi tarifat în funcție de numărul de reclame afișate. Prețurile nu au fost încă furnizate.
  • SEC investighează cumpărarea Twitter de către Elon Musk și încearcă să îl forțeze să se prezinte la interogatoriu.

Platforma X al lui Elon Musk ar putea introduce 3 niveluri diferite de servicii premium pentru utilizatori, relatează Bloomberg. Asta într-un moment în care compania CEO-ului Tesla nu o duce atât de bine

Informația a pornit de la o persoană care a participat la briefingul telefonic al companiei, iar această sursă spune că Elon Musk ar putea introduce trei niveluri de servicii premium pentru utilizatori. Acestea ar fiBasic, Standard și Plus.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Fiecare nivel ales de către utilizator va fi tarifat în funcție de numărul de reclame afișate. Prețurile nu au fost încă furnizate.

În iulie, miliardarul a declarat într-o postare pe X că firma se află într-o situație financiară dificilă. Potrivit calculelor făcute chiar de Elon Musk, compania și-a pierdut 90% din valoare și ar putea valora doar 4 miliarde de dolari în prezent. Aceste abonamente fac parte din planul lui Musk de a redresa compania.

SEC investighează cumpărarea Twitter de către Elon Musk și încearcă să îl forțeze să se prezinte la interogatoriu. Este o investigație a Comisiei pentru Valori Mobiliare și Bursă care cere unei instanțe federale din California să îl oblige pe Musk, să se conformeze unei citații din luna mai prin care i se cere să se prezinte pentru a depune mărturie.

Avocatul lui Musk, Alex Spiro, a declarat pentru Insider că SEC a luat deja mărturia lui Musk de mai multe ori în această investigație greșită, și este suficient.

Citește și: