• Alianța Nord Atlantică trimite un nou lot din celebrele sale avioane spion ca să monitorizeze activitatea militară rusă de la graniță.
  • Un singur avion spion al NATO poate zbura autonom aproape 8 ore și jumătate și poate monitoriza mai mult de 120.000 de kilometri pătrați de teritoriu.
  • Deoarece performanții spioni ai NATO sunt în zonă, zilele acestea protejează și cerul Spanieiîn timpul summit-ului informal al al UE.

Cu cât Rusia forțează mai mult flancul estic al NATO, cu atât NATO trimite mai multe avioane spion în Europa ca să-și protejeze teritoriul. Zilele acestea, Alianța Nord Atlantică trimite un nou lot din celebrele sale avioane spion ca să monitorizeze activitatea militară rusă de la graniță. După România, celebrele avioane spion ajung acum și în statele baltice.

Un singur avion spion al NATO poate zbura autonom aproape 8 ore și jumătate și poate monitoriza mai mult de 120.000 de kilometri pătrați de teritoriu. Trei astfel de avioane pot acoperi controlul pe întreaga Europă Centrală.

NATO și-a sporit prezența aeriană în partea de est a Alianței folosind avioane de luptă, avioane de supraveghere și tancuri. 150 de militari din Cehia, Danemarca, Germania, Turcia, Olanda și SUA operează acum aceste avioane.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Deoarece performanții spioni ai NATO sunt în zonă, zilele acestea protejează și cerul Spanieiîn timpul summit-ului informal al al UE. Ei sunt singurii care pot detecta aeronave și rachete de la sute de kilometri distanță.

Citește și: