• Astăzi și pe parcursul weekendului capitala europeană a culturii a pregătit un număr impresionant de evenimente.
  • Orașul te încântă timp peste 100 de evenimente culturale, educative și sportive și cu 19 concerte, iar accesul este gratuit.
  • La această ediție, organizatorii te încântă cu spectacole de teatru, muzica live si circuite de instalații de lumină.

După deschiderea marii expoziții Constantin Brâncuși, Timișoara continuă să te surprindă. Astăzi și pe parcursul weekendului capitala europeană a culturii a pregătit un număr impresionant de evenimente.

Orașul te încântă timp de 3 zile cu peste 100 de evenimente culturale, educative și sportive și cu 19 concerte, iar accesul este gratuit. Printre altele, un eveniment este dedicat combaterii traficului de droguri și de persoane. La final organizatorii o aduc pe scenă, în Piața Unirii, pe Alina Eremia.

Recomandări

MACRON AJUNGE ÎN NOUA CALEDONIE
HALEY VOTES FOR TRUMP
COD PORTOCALIU DE PLOI ÎN MAREA BRITANIE
5 OAMENI MOR LA ALEGERILE DIN MEXIC
„PREGĂTIȚI-VĂ!”
NETANYAHU: VOM ELIMINA HAMAS

Campania sprijină persoanele care au căzut pradă consumului de droguri sau pot fi victimele traficului de persoane. La Muzeul Satului Banatean vezi expozitia „Din Bihor la New York” alcatuită din costume tradiționale create de designerul Dorin Negrău. Hainele au fost prezentate și la New York Fashion Week.

Dacă îți place jazzul, Timișoara ți-a pregătit un festival dedicat genului muzical. Și pe lângă jazz ai parte și de serenade folk și o competitie de mini-handbal.

La această ediție, organizatorii te încântă cu spectacole de teatru, muzica live si circuite de instalații de lumină. Iar pentru prima dată în România vine instalația numită „Firefly Field”, un câmp cu licurici, de aproximativ 500 de metri pătrați.

Citește și: