• Etapa a doua din Europa League a adus spectacolul așteptat de toată lumea. Nu mai putin de 41 de goluri s-au marcat in cele 16 meciuri ale serii.
  • Toate marile echipe ale Europei au câstigat. AS Roma a învins categoric în partida de acasă cu Servette Geneva.
  • West Ham devine prima echipă din Anglia care reușește 17 meciuri consecutive fără înfrângere în cupele europene.

Etapa a doua din Europa League a adus spectacolul așteptat de toată lumea. Nu mai putin de 41 de goluri s-au marcat in cele 16 meciuri ale serii.

Toate marile echipe ale Europei au câstigat. AS Roma a învins categoric în partida de acasă cu Servette Geneva. A fost 4 la 0 pentru echipa antrenată de Jose Mourinho, după dubla lui Andrea Belotti, din minutele 46 si 59 și reușitele lui Lukaku, din min 21, respectiv Pellegrini, din min 52. Roma e pe 2 în Grupa G, cu 6 puncte din tot atâtea posibile. Lider în grupa G este Slavia Praga, după ce a trecut cu 6 la 0 de Seriff Tiraspol.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
SINGUR PE LUME

Și Liverpool a învins acasa cu 2 la 0 pe Royale Union, din Belgia și s-a distanțat în fruntea clasamentului din grupa E a Europa League. În aceeași grupă, Toulouse a trecut la limită, scor 1 la 0, de austriecii de la Lask.

West Ham a învins cu 2 la 1 în deplasarea de la Freiburg, după ce Paqueta și Aguerd au înscris cu două lovituri imparabile cu capul. Victoria britanicilor este cu atât mai importantă, cu cât au stabilit un record greu de egalat în viitor. West Ham devine prima echipă din Anglia care reușește 17 meciuri consecutive fără înfrângere în cupele europene. Alte 3 echipe au atins doar borna 16, Manchester City, Leeds și Tottenham.

Citește și: