• Noul sistem de vanzare al biletelor s-a deschis cu 3.000 de persoane pe lista de așteptare.
  • Afrim:  am un motiv serios de speranță pentru țara asta.
  • Laura Nicolaescu: am pierdut orice bucurie in a mai cauta bilete la TNB.

Săptămâna aceasta a venit timpul să îți dai seama dacă succesul te încurcă sau e ceva ce îți place. În materie de teatru. Teatrul Național din București a ales o nouă platformă electronică de vânzare a biletelor și reacțiile sunt un spectacol în sine. Colegul meu, Răzvan Țupa, autor citEști, e alături de mine să îți spună povestea.

Ce se întâmplă?

Noul sistem de vanzare al biletelor implementat de bilet.ro și TNB a făcut ca toți cei care se aflau pe site la ora 14, când a fost deschis accesul, au primit un nr. între cele vreo 3000 pregătite. Site-ul s-a mai blocat dar nu îți pierdeai numărul deja primit. Așa își povestește experiența Laura Nicolaescu, o spectatoare prinsă în schimbarea sistemului de vânzare a biletelor. În același timp, regizorul Radu Afrim, vede partea plină a paharului, ”3000 de oameni stau la coadă la TEATRU –  am un motiv serios de speranță pentru țara asta si o motivație în plus pentru sutele de ore de muncă în teatru”, spune omul de teatru.

Ne bucurăm sau ne încurcă succesul la teatru?

E o situație cu care poate că trebuie să ne obișnuim. Spectatoarea despre care spuneam, Laura, se plânge spune ea ”Pentru ca în acest moment am pierdut orice bucurie in a mai cauta bilete la TNB”. Dar cozi de acest fel vezi în multe locuri pentru evenimentele culturale.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Citește și: