• Fusion Arts Fair te invită la expoziția de artă contemporană la Palatul Noblesse.
  • Azi și mâine, peste 20 de artiști contemporani își prezintă operele remarcabile.
  • Expoziția introduce și o aplicație de VR, o nouă modalitate de interacțiune cu arta.

Fusion Arts Fair te invită azi și mâine la o nouă ediție a expoziției de artă contemporană la Palatul Noblesse. Peste 20 de artiști își prezintă operele și explorează integrarea acestora în proiectele de design ale Noblesse Group.

Expoziția introduce și o aplicație de realitate augmentată, deschizând ușile unei noi modalități de interacțiune cu arta.

Oana Bîrsan, Art Manager, a vorbit la Știrile pe Aleph News despre acest eveniment: „Avem o nouă aplicație pe care vă invităm să o descărcați de pe site-ul nostrum. În momentul în care veniți aici o să primiți toate detaliile și o să vedeți cum arată o lucrare care vă încântă la dvs. în apartament sau la birou”, a spus aceasta.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

„Septembrie începe o nouă perioadă, atât în partea copiilor care încep școala dar și a adulților care vin din concediu și încep activitatea. Înainte de toate astea zic să ne încărcăm un pic energetic, să privim o altă lume, să admirăm culorile și să ne gândim că totul o să meargă așa cum ne dorim. Este o influență foarte pozitivă acest lucru, mai ales că arta ajută la un bun echilibru energetic”, a mai spus Oana Bîrsan.

Citește și: