• Un YouTuber american foarte curajos, și-a filmat călătoriile în Irak, Ucraina devastată de război, Columbia și Tijuana în Mexic și le-a postat pe contul său de YouTube.
  • „Vreau doar să văd dacă aceste locuri sunt atât de rele pe cât spune lumea”, dezvăluie el.
  • Locurile vizitate de Youtuber sunt considerate în general nesigure pentru turiști.

Un YouTuber american foarte curajos, și-a filmat călătoriile în Irak, Ucraina devastată de război, Columbia și Tijuana în Mexic și le-a postat pe contul său de YouTube „Small Brained American”, scrie Daily Mail.

„Chiar vreau doar să văd dacă aceste locuri sunt atât de rele pe cât spune lumea”, dezvăluie el. „Fiecare videoclip este un experiment. Este atât de periculos pe cât se spune? Hai să aflăm”. Asta spune realizatorul de videoclipuri Conner McBee, care își face un public pe YouTube împărtășind imagini din călătoriile sale în locuri considerate în general nesigure pentru turiști.

În ultimii doi ani, tânărul în vârstă de 29 de ani din Atlanta, Georgia, a distribuit videoclipuri din Irak, Ucraina devastată de război, Columbia și orașul mexican Tijuana, printre alte locații, sub numele de utilizator „Small Brained American”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Nu se recomandă călătorilor să rezerve o excursie în Columbia -Cu toate acestea, în timpul perioadei petrecute acolo, McBee a constatat că columbienii sunt „cinstiți, politicoși și amuzanți, și te vor ajuta întotdeauna când ai nevoie”. Acest lucru a fost dovedit de modul în care localnicii i-au sărit în ajutor – când a fost jefuit sub amenințarea unui cuțit în Cartagena, un oraș de pe coasta Caraibelor.

Vorbind cu MailOnline Travel, el spune: „Aceste locuri sunt atât de exagerate în mass-media, încât persoana obișnuită este îngrozită să meargă. Simt că face parte din slujba mea să le arăt oamenilor experiența mea sinceră, indiferent dacă este bună sau rea”.

Citește și