• Donald Trump a fost filmat în timp ce dansa pe melodia „Macho Man” a trupei Village People, în timpul unei cine, la complexul său, Mar-a-Lago din Florida.
  • Îmbrăcat la costum și cravată, fostul președinte al SUA se mișcă pe ritmul muzicii, împreună cu trupa de dansatori.
  • Donald Trump a fost găsit răspunzător într-un caz civil în care a fost acuzat că a agresat sexual scriitoarea E. Jean Carroll într-un magazin de lux din New York în anii ’90.

Fostul președinte american, Donald Trump a fost filmat, dansând pe melodia  „Macho Man” a trupei Village People, în timpul unei cine care a avut loc la complexul său, Mar-a-Lago din Florida, relatează CNN.

În videoclipul care a devenit viral pe rețelele de socializare, se poate observa cum Trump, îmbrăcat la costum și cravată, se mișcă pe ritmul muzicii, împreună cu trupa de dansatori, care își execută numărul de partea cealaltă a piscinei.

Săptămâna trecută a fost una agitată pentru Donald Trump, după ce a fost găsit răspunzător într-un caz civil în care scriitoarea E. Jean Carroll l-a acuzat că a agresat-o sexual într-un magazin de lux din New York în anii ’90. Un juriu din New York City l-a găsit răspunzător pentru defăimare și abuz sexual, iar instanța l-a obligat să plătească daune în valoare de 5 milioane de dolari.

Citește și: