• Toto Cutugno a arătat de mai multe ori cât de mult iubește România.
  • Artistul s-a stins din viață astăzi, după o lungă luptă cu cea mai nemiloasă boală.
  • Cântărețul a susținut zeci de concerte în țara noastră, dar a fost nevoit să le anuleze pe cele mai recente din motive de agravare a bolii.

Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România. Artistul italian a murit astăzi la spitalul San Raffaele din Milano, acolo unde era internat. Diagnosticat cu cancer la prostată, artistul avea metastaze în întreg corpul. În urmă cu 11 ani, atunci când simptomele bolii nu apăruseră încă, Toto Cutugno a leșinat pe scena Sălii Palatului, după un concert epuizant.

După Revoluție, Toto Cutugno a fost de mai multe ori în România. În anul 1993, artistul italian a susținut un concert la festivalul „Cerbul de aur” de la Brașov. Toto Cutugno i-a uimit pe toți atunci când, după piesele sale celebre, artistul a interpretat la pian melodia „Ciobănaș cu trei sute de oi”.

În primăvara anului trecut, Toto Cutugno și-a anulat concertul programat la Sala Palatului, din București, din cauza unor probleme de sănătate. Din cauza bolii, Toto Cutugno a ajuns de urgență la spital pe fondul unor complicații. Artistul a povestit de mai multe ori cât de mult iubește România, pe care o considera a doua sa casă. Acesta spunea că Bucureștiul este cel mai romantic oraș din lume, după Veneția.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
GOOGLE DĂ BANI GREI LA APPLE
GEN Z SE DISTREAZĂ CU POWERPOINT-URI

„Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forţează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susţinute în anul 2022. Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecţiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată”, au informat reprezentanții Eventim.ro în mai 2022.

Citește și: