• Donald Trump domină în sondaje.
  • Fostul președinte are 23 de puncte procentuale în fața guvernatorului din Florida, Ron DeSantis.
  • 42% dintre respondenți au spus că Trump este prima lor alegere din cei 14 candidați.

Trump își păstrează un avans față de candidații republicani pentru 2024, potrivit unui sondaj din Iowa. Acesta a fost realizat în momentul în care Trump a fost lovit de cea mai recentă acuzație a sa și arată că avansul față de DeSantis nu a făcut decât să crească după ultimele sale acuzații.

Trump are 23 de puncte procentuale în fața guvernatorului din Florida, Ron DeSantis, care se află pe locul al doilea. În zilele în care sondajul era încă în lucru, înainte de punerea sub acuzare a lui Trump în Georgia, fostul președinte l-a devansat pe DeSantis cu 18 puncte, o marjă care a crescut la 25 de puncte în rândul respondenților chestionați după anunțarea punerii sub acuzare. 65% dintre cei chestionați au declarat că nu cred că Trump a comis infracțiuni grave. 42% dintre respondenți au spus că Trump este prima lor alegere din cei 14 candidați, în timp ce 19% l-au ales pe DeSantis.

Fostul președinte spune că Publicul ştie cine e şi ce preşedinţie de succes a avut cu independenţă energetică, frontiere şi armată puternice, cele mai mari reduceri de taxe şi reglementări, fără inflaţie, cea mai puternică economie din istorie şi multe altele. Asta a declarat pe rețeaua lui de socializare Truth Social.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Citește și: