• Pădurea din nordul Alexandroupolisului arde de la un capăt la altul. iar sute de locuitori și-au abandonat casele.
  • Locuitorii din Alexandroupolis, Kavala și Rodopi trăiesc momente dramatice, iar multe zone sunt în flăcări.
  • Situația din Alexandroupoli este mai gravă decât oriunde altundeva în acest moment.

Locuitorii din Grecia, mai exact din Alexandroupolis, Kavala și Rodopi sunt în alertă din cauza unor noi incendii care ard fără control, iar noaptea a fost extrem de dificilă, scrie Protothema.

Pădurea de la nord de Alexandroupolis arde de la un capăt la altul, iar sute de locuitori și-au abandonat casele și s-au adunat în piețe. Situația din Alexandroupoli este mai gravă decât oriunde altundeva în acest moment, deoarece focurile au dus la evacuarea Spitalului General Universitar din oraș.

Grecia are 63 de incendii de vegetație active

Focurile au dus la evenimente șocante, cu pacienți care sunt cărați pe targă sau în scaune cu rotile în afara incintei spitalului.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

Este vorba despre 63 de incendii de vegetație, iar un număr de 214 de pompieri acționează activ împărțiți în 11 echipe care se deplasează în 59 de vehicule de-a lungul zonelor afectate.

În incendiul izbucnit astăzi la primele ore ale dimineții într-o zonă de pășune din zona Profitis Elias din Evia, acționează 92 de pompieri, împărțiți în 3 echipe, dintre care 19 pompieri francezi care au la dispoziție 30 de vehicule, în timp ce 8 suntmașini de pompieri și acționează periodic.

Citește și: