• Fiecare sezon aduce câteva noi posibilități pentru fiecare gust, personalitate și stil.
  • Ziua modei a devenit pentru femei libertatea de exprimare prin haine și renunțarea la comoditate.
  • Tendințele în materie de modă se schimbă foarte repede.

Când vine vorba de modă, fiecare sezon aduce câteva noi posibilități pentru fiecare gust, personalitate și stil. Acum, în 2023, femeile reușesc cu foarte mare ușurință să împrumute haine din garderoba partenerului ducandu-și cu ușurință look-ul, către lux.

„În primul rând, doamnele, pentru că ele sunt mai mari consumatoare de modă în comparație cu bărbații, ar trebui să știe că trendurile vin și pleacă. Ar trebui să își definească garderoba fix cu ce se simt ele bine. Nu trebuie să renunțăm la jeans, la un little black dress, dar acestea sunt clișee deja. Ce e acum în tendință este reluarea perioadei anilor 2000, poate cea mai nefericită și din punctul meu de vedere și al altor oameni, mult mai cunoscuți. Cu un mic upgrade și cu accente în zona topului, să zicem că s-a mai spălat rușinea acelei perioade”, a spus Lorenzo Heel, fashion advisor, la Aleph News.

Ziua modei a devenit pentru femei libertatea de exprimare prin haine și renunțarea la comoditate. Toată lumea știe că tendințele în materie de modă se schimbă foarte repede și de multe ori nu reușim să ținem pasul cu acestea.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
PROTESTE LA EUROVISION
CUM ARATĂ UE FĂRĂ GEN Z?
EUROPA TE CHEAMĂ ÎN VACANȚA DE VIS
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA

„Ce ar mai fi de punctat? Itemii cum ar fi crocșii, acei saboți, gumarii, cu care nu prea sunt de acord, dar sunt cool. Look-urile de inspirație western sunt în trend, vintage-ul la fel, este pe mare val și îndemn lumea să meargă înspre realul vintage, autentic, dar nu cu cioara vopsită. O vorbă din topor, dar oamenii o înțeleg, sau cu fake-uri. Dacă nu ne permitem un produs original, nu ne luăm sau strângem un ban și ne luăm ceva de calitate. Investițiile ar trebui să fie în piese cheie  care nu se demodează, care rămân actuale”, a spus Lorenzo Heel, fashion advisor, la Aleph News.

Citește și: