• Sâmbătă, la ora 18 ai la Teatrul în Culise, piesa: „Zici că-i casa de nebuni!”.
  • Irina Baianț te invită sâmbătă la Ateneul Român la un concert extraordinar.
  • Duminică, la ora 19 poți merge la: „Balerinele acvatice”, la Teatrul Metropolis.

Iar acum am o veste bună pentru tine: Începe weekend-ul. Se anunță vreme frumoasă așa că poți face o mulțime de lucruri, ca să te relaxezi după o săptămână încărcată.

Ce poți face în București?

Ei bine, contează foarte mult ce îți place. Dacă preferi spectacolele de teatru, mâine la ora 18, poți merge la piesa: „Zici că-i casa de nebuni! (Toc Toc)”, la Teatrul în Culise. Ori, la Teatrul Dramaturgilor Români, la 19 ai piesa „Impostorul de Molière”.

Tot mâine, dacă vrei să te bucuri de o seară elegantă, de la ora 16, ai un concert extraordinar la Ateneul Român din București. Irina Baianț, cunoscută pentru vocea extraordinară, te invită la un eveniment de gală. Mai multe nu-ți pot spune, dar eu zic să mergi pe mâna mea. Se anunță show. Iar seara dacă vrei să ieși la un pahar de vin, București-ul e plin de locații extravagante. De la restaurante cu muzică live, până la cafenele cu muzică veche în surdină.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Duminică, la fel e o zi bună să te culturalizezi așa că ai: „A douăsprezecea noapte” sau „Noaptea Magilor (William Shakespeare)”, la Teatrul Nottara la ora 19! Și….tot la 19 mai ai: „Balerinele acvatice”, la Teatrul Metropolis. Iar la Hard Rock Cafe, ai concert Alternosfera.

De altfel duminică la fel se anunță o zi însorită în București, așa că te poți bucura și de un capucino la terasele din Herăstrău sau poți face o plimbare pe lângă lac. Important e să te bucuri de orice clipă și moment!

Citește și